Produsenter

ABCDGHJKMOPQSVW

Wine & Soul

Eier

Sandra Tavares da Silva og Jorge Serôdio Borges

Beliggenhet

Douro, Portugal

Web

www.wineandsoul.com

Grunnlagt

2001 (1850)

Last ned som PDF

Se våre viner fra
Wine & Soul

Produksjon

Totalt 22 HA hvorav 16 er Quinta da Manoella

Vinmarker

Quinta da Manoella, en strålende eiendom beliggende rett utenfor Pinhão, i dalen Vale de Mendiz som tilhører det presumptivt beste området i Duoro, Cima Corgo. Vinmarken er plantet med over 30 forskjellige druetyper, hvorav de fleste er over 100 år gamle.

Historie

Bak Wine & Soul finner vi Sandra Tavares da Silva og Jorge Serôdio Borges. De er Portugals nyer generasjon av vinmakere som kombinerer nye og tradisjonelle teknikker.
Eiendommen Quinta da Manoella arvet paret i 2009 fra Jorges familie som har hatt marken siden slutten av 1800-tallet. De fleste vinstokkene er ca 75 år og marken er beplantet med et 30-talls ulike røde druesorter.

Sandra og Jorge lever og ånder for vin. I uken jobber begge som vinmakere i Duoro, Sandra for prestisjefylte Quinta do Vale Dona Maria og Jorge hos Quinta do Passadouro. Siden 2001 har hobbyen deres vært å lage sin egen vin.
Helgene tilbringes på Sandras foreldres vingård, Quinta de Chocapalha rett utenfor Lisboa.

Wine & Soul totalt 9 ulike viner i en svært begrenset produksjon med høy kvalitet. Det er komplekse viner som viser sin opprinnelse og viser Portugals potensiale. Vinene skiller seg nok ut fra mye annet som produseres i landet i forhold til produksjon, pris og tilgjengelighet.

LOGG INN

Brukernavn
Passord
Husk meg
Registrer deg her Glemt passord?

PRODUKTER

Musserende Vin Hvite Viner Rosé Vin Røde Viner Søte Viner Brennevin Portvin Magnum BIB

Produktendringer