Produsenter

ABCDGHJKMOPQSVW

DIPLOMATICO

Eier

Destilerias Unidas

Beliggenhet

La Miel, Venezuela

Web

http://www.rondiplomatico.com/

Grunnlagt

1959

Last ned som PDF

Se våre viner fra
DIPLOMATICO

Produksjon

Ca 1,6 millioner liter

Historie

Diplomático ble grunnlagt i Venezuela i 1959. På den tiden var Licorerías Unidas S.A ( LUSA ) eid Seagram's International, en av verdens største produsentene av alkoholholdige drikkevarer.
I 2002 LUSA ble lagt ut for salg. En gruppe av venezuelanske entreprenører, de fleste av dem med lang erfaring innen produksjon av brennevin trodde på potensialet til selskapet og bestemte seg for å kjøpe det. Destilerias
Unidas S. A. ( DUSA ) er i dag en av de største produsentene av rom i Venezuela.

Filosofi

Don Juancho Nieto Melendez er inspirasjonen bak Diplomático. Hans portrett pryder i dag etikettene. Ifølge historier fortalt av folk fra regionen, bodde han i nærheten av der destilleriet ligger på slutten av det 19. århundre og hadde en brennende lidenskap for å utforske produksjon av tradisjonelle drikkevarer og spesielt rom. Han var også veldig nysgjerrig på terroir og de mange miljøfaktorene som påvirket produksjonen av rom.
Don Juancho samlet en et stort utvalg av eksotisk brennevin fra sine mange reiser i Karibien og den imponerende samlingen gjorde ham kjent.
Hans engasjement, ridderlighet og spesielle personlighet inspirerte derfor etableringen av Diplomático; en unik rom som kombinerer umiskjennelig karakter med uimotståelige aromaer. Diplomático rom er essensen og sjelen til mannen på etiketten.

"Tradition, craftsmanship and technology combined with the art of making Premium Rums"

LOGG INN

Brukernavn
Passord
Husk meg
Registrer deg her Glemt passord?

PRODUKTER

Musserende Vin Hvite Viner Rosé Vin Røde Viner Søte Viner Brennevin Portvin Magnum BIB

Produktendringer